Ето какъв е трафикът по граничните пунктове в страната тази сутрин, съобщиха

...
Ето какъв е трафикът по граничните пунктове в страната тази сутрин, съобщиха
Коментари Харесай

Какъв е трафикът по граничните пунктове в страната

Ето какъв е трафикът по граничните пунктове в страната тази заран, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Границата с Румъния:  

Трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Никопол " за товарни коли на излаз. 

Областно пътно управление-Русе осведоми, че от 13 до 31 май ще се извърши авариен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево.

Ще бъде въведена временна организация на придвижване. Ремонтните действия ще се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се реализира в една лента с пропускателен режим и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.

Границата с Гърция:

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.



Границата със Сърбия:

Трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " за товарни коли на излаз. 

На пункта се извършват строително-монтажни дейности във връзка с контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства.

През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата със Северна Македония: 

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Границата с Турция:

Трафикът е интензивен на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " за товарни коли на излаз. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР